Logo DAVG
Foto Header
Logo DAVG

Algemene informatie cursussen gehoorzaamheidWelkom bij de D.A.V.G.

De D.A.V.G. is een IGP-vereniging. De IGP-sport is een hondensportvorm, waarbij de werkcapaciteiten van de hond worden gebruikt.
IPO bestaat uit drie onderdelen: speuren, gehoorzaamheid en verdediging. Wij doen dit al sinds 1975.
Naast IGP trainen onze leden ook VZH (Verkeerszekere hond), SpH (Speurhond) en UV (Uithoudingsvermogen)

De laatste jaren merken wij dat er veel behoefte is aan cursussen voor (huis)honden. We krijgen regelmatig vragen over cursussen en of wij die ook geven.
De D.A.V.G. geeft daarom sinds 2017 ook cursussen gehoorzaamheid.

Ons team van kynologisch instructeurs zijn gecertificeerd door het gerenommeerde certificeringssysteem van de Raad van Beheer.
Deze certificering garandeert dat elke instructeur een grondige, geaccrediteerde opleiding heeft doorlopen en voortdurend up-to-date blijft door verplichte nascholing.
Dit betekent dat ze de nieuwste inzichten en methoden op het gebied van hondentraining gebruiken om onze cursisten te begeleiden naar succesvolle resultaten.
Onze instructeurs zijn toegewijd aan het bevorderen van een sterke band tussen eigenaar en hond door middel van positieve, effectieve trainingsmethoden.
Met hun expertise en passie voor honden streven ze ernaar om elke eigenaar te helpen bij het ontwikkelen van een diepe en harmonieuze relatie met hun trouwe viervoeter.

Er worden verschillende cursussen aangeboden (klik op de cursus voor meer informatie):

Puppycursus
Jonge honden cursus
Nosebedience
Puppydetectie